Het beste hoofdkussen voor jouw ultieme slaapervaring

Een bed zonder kussens is als een café zonder bier: het totaalplaatje klopt niet. Bij Slaap Concept staan we erop om jouw slaapervaring tot in de puntjes te laten kloppen. Een goed hoofdkussen is namelijk net zo belangrijk als je bed, matras en dekbed om optimaal te slapen. Beschouw het als een cadeautje voor je nek, hoofd, schouders en rug. Vind je het lastig om het juiste kussen te kiezen? In onze beddenwinkel te Ninove pikken we er samen met jou het beste hoofdkussen uit zodat je elke nacht opnieuw zalig wegdroomt.

Het beste hoofdkussen is… een persoonlijke keuze

Net zoals de keuze van je bed, is de keuze van je hoofdkussen heel persoonlijk. Het is een kwestie van wat jij prettig vindt of nodig hebt om je lichaam te laten ontspannen en herstellen. Slaap Concept helpt je in jouw zoektocht naar het beste hoofdkussen. Hoe we dat doen? Met een eerlijke en individuele aanpak waarbij onze aandacht uitgaat naar jouw:

  • lichaamsbouw en specifiek de afstand van je schouders tot de matras;
  • favoriete slaaphouding (op je zij, rug, …);
  • persoonlijke voorkeuren zoals vorm (vast of kneedbaar), comfort (zacht, medium of stevig) en dikte.

Belgische topkwaliteit

Wij kiezen bewust voor kwaliteit van Belgische bodem, ook in ons ruime assortiment kussens. Zo ontdek je bij ons verschillende soorten kussens in verschillende vormen, materialen en met tal van varianten in vullingen zoals dons, synthetisch en latex.

SlaapConcept_deel2-51

Breek je hoofd niet langer en kom bij ons langs

Het ideale kussen vinden kan een ware hoofdbreker zijn. Bij Slaap Concept is het onze missie om jouw ultieme slaapervaring waar te maken met eerlijk en persoonlijk advies bij het kiezen van het beste hoofdkussen, dat bovendien perfect past bij je bedbodem en matras zodat je altijd op beide oren slaapt én met de ideale ondersteuning.

Onze Kussens

Onze merken

Wil je elke dag uitgerust wakker worden?

Breng ons dan zeker een bezoekje. In een ongedwongen en gezellige sfeer helpen wij jou in jouw zoektocht naar optimaal slaapcomfort.

Scroll naar boven