Equilli matras op maat: uniek in zijn soort

Het Belgische Equilli baseert zich sinds 2014 op de wetenschap over hoe we beter en gezonder kunnen slapen. Dat begint bij de juiste matras. Via een nauwkeurige meting van rug en slaaphouding maken zij modulaire matrassen. Elke matras is uniek aangezien die volledig op maat van wie erop slaapt is samengesteld. Er is zelfs de mogelijkheid om de matras na aankoop te laten aanpassen. Zo ben je zeker dat je met een Equilli matras de juiste keuze maakt!

Persoonlijke slaapscan

Dankzij de persoonlijke slaapscan van Equilli (lees: Personal Sleep Scan), kan je jouw matras volledig op maat laten samenstellen. Deze slaapscan meet jouw drukpunten aan de hand van 128 sensoren in de matras. Het meetresultaat geeft aan:

  • welke ondersteuning je nodig hebt ter hoogte van schouders, taille en heup.
  • in welke delen van de matras welke hardheid moet zitten.
  • op welk type kussen je best slaapt (al dan niet met ophogingen).

Zo'n scan kan je op elk moment gratis laten doen in onze showroom, en je krijgt er uiteraard advies van ons bovenop.

De perfecte matrassamenstelling

Aan de hand van de meting, stellen we – meteen ter plekke in de winkel – stap voor stap de matras samen zodat deze perfect past bij jouw lichaam. Zo kan je de matras en de verschillende comfortopties rustig uitproberen. Via het slaapcontract (*) heb je bovendien de mogelijkheid om jouw Equilli matras na aankoop te laten aanpassen, bijvoorbeeld wanneer je zwanger bent en tijdelijk een andere ondersteuning nodig hebt.

(*) Dit slaapcontract is een optionele service waarbij de aanpassingen aan jouw matras binnen het jaar na aankoop volledig gratis zijn. Vanaf het tweede tot het vijfde jaar na aankoop geniet je van een vooraf bepaalde korting op de te vervangen zone.

Ergonomisch slaapcomfort

Naast hun modulaire matrassen, produceert Equilli ook bedden en boxsprings die comfort en hedendaags design perfect weten samen te brengen. Verder ontwerpen zij hoofdkussens op maat die net zoals hun matrassen eenvoudig aanpasbaar zijn. Dit alles zorgt ervoor dat Equilli jou laat genieten van ergonomisch slaapcomfort op lange termijn.

Verbeter je nachtrust met een Equilli matras

Droom je ervan om elke dag uitgerust wakker te worden? Met Equilli kies je niet alleen voor een betere nachtrust maar ook voor een betere ondersteuning van je lichaam. Het Equilli meetsysteem en alle stalen zijn aanwezig in onze beddenwinkel te Ninove zodat je jouw persoonlijk aangepaste matras in alle rust kan uittesten. Hierbij kan je uiteraard rekenen op onze uitgebreide kennis over slaapergonomie en de Equilli producten in het bijzonder.

equili-11
equilli-matras-1

Equilli

Wil je elke dag uitgerust wakker worden?

Breng ons dan zeker een bezoekje. In een ongedwongen en gezellige sfeer helpen wij jou in jouw zoektocht naar optimaal slaapcomfort.

Scroll naar boven