Een nieuw bed kopen? Slaap Concept begeleidt je in jouw keuze!

Een nieuw bed kopen is niet voor iedereen even gemakkelijk. Denk maar aan het diverse aanbod aan bedbodems. Om nog maar te zwijgen van de grote verschillen in kwaliteit en afwerking. Bij Slaap Concept kan je alvast rekenen op een kwalitatief en zorgvuldig geselecteerd Belgisch aanbod én op eerlijk en individueel slaapadvies. En daar mag je gerust een nachtje over slapen!

Lattenbodem of boxspring

Welk type bedbodem/matrasdrager heb je nodig? Dat is de hamvraag! Bij Slaap Concept heb je de keuze uit twee soorten, met name:

Wat voor jou de beste keuze is, hangt af van je persoonlijke smaak en wat jij belangrijk vindt. Is dat de look van het bed of toch eerder het ergonomisch aspect? En moet dat een vlakke, handmatig verstelbare of elektrisch verstelbare uitvoering zijn? We zetten alles op een rijtje en bepalen samen jouw ultieme slaapsysteem voor jouw ultieme slaapervaring!

In alle rust een nieuw bed kopen bij Slaap Concept

We slapen ongeveer een derde van ons leven. Een nieuw bed kopen mag dus geen overhaaste beslissing zijn. Kom je bij ons langs, dan nemen we de tijd om elkaar te leren kennen. Na een kort intakegesprek kan je naar hartenlust onze verschillende bedden en matrassen uittesten.

Wij begeleiden je met professioneel en individueel advies. Hierbij houden we ook rekening met je lichaamsbouw, bestaande klachten, … en je persoonlijke voorkeur op het vlak van uitvoering (vlak, elektrisch, …), design (stof, leder, …) en vorm (strak, afgerond,  …). Daarnaast gaan we aan de slag met betrouwbare meetinstrumenten, zoals de wervelscanner. Zo vinden we samen het slaapsysteem dat best bij jouw lichaam past.

nieuw-bed-kopen

Kies voor optimaal slaapcomfort

Een kwalitatieve bedbodem bepaalt – in combinatie met de juiste matras – hoe comfortabel je zal slapen. Een combinatie die echt wel goed moet zitten zodat je lichaam optimaal ondersteund wordt tijdens je slaap. Om je slaapcomfort tot op het meest ultieme niveau te tillen, hoort daar ook het juiste kussen en dekbed bij. In onze beddenwinkel te Ninove vind je daarom ook een uitgebreide collectie aan hoofdkussens en bedlinnen om het totaalplaatje te laten kloppen.

bedden-en-bodems

Onze bedden

boxsprings

Lattenbodems

Geef je lichaam en matras de perfecte ondersteuning met onze kwalitatieve lattenbodems.

Boxsprings

Word wakker in je eigen luxe hotelbed met een van onze stijlvolle boxsprings.

Onze merken

Wil je elke dag uitgerust wakker worden?

Breng ons dan zeker een bezoekje. In een ongedwongen en gezellige sfeer helpen wij jou in jouw zoektocht naar optimaal slaapcomfort.

Scroll naar boven