TESTIMONIALS

Ontdek hier hoe wij anderen al mochten helpen op weg naar een betere en gezondere nachtrust. Enkele succesverhalen naar de ultieme slaapervaring.

Flor Danis

Wij waren op zoek naar een beter bed, omwille van haast chronische rugklachten. In de winkel werden wij met veel uitleg wegwijs gemaakt, en op de hoogte gesteld van de mogelijke oplossingen. Na op zowat alle bedden gelegen te hebben, viel ons oog op een erg goed aanvoelend bed, waarover wij opnieuw veel uitleg kregen. De installatie gebeurde stipt op het overeengekomen tijdstip, en ook daar bleek het professionalisme. Wij hebben het bed al gebruikt, en we hebben als een roos geslapen. Gedaan met met een pijnlijke rug uit bed te komen!

rugklachten
nekpijn

Shakira Ronsmans

Veel nekpijn door een fout hoofdkussen te gebruiken! Oplossing: via Christof kwam ik terecht bij Slaap Concept. Hier kreeg ik een vriendelijk en klantgericht advies op maat. Ik kocht een nieuw hoofdkussen en ben hier erg tevreden van!

Carla De Feyter

Omdat we rug- en nekproblemen hadden, zijn we bij Slaap Concept terechtgekomen waar we zeer warm en hartelijk ontvangen werden. Zeer professioneel, we voelden er ons direct op ons gemak... we slapen nu al enkele weken op een nieuw matras met elektrische lattenbodems, nieuwe hoofdkussens, nieuw dekbed en lakens....en het verschil is enorm. Klachten zijn verdwenen en slapen is zaaaaalig... Zo blij dat we bij jullie langs geweest zijn... bedankt voor jullie schitterende hulp!

rugklachten
klantengesprek

Bart De Bruyne

Bij Slaap Concept brengen ze persoonlijk advies enkele niveaus hoger. Hier ben je als klant geen nummer, maar nemen Caroline en Werner écht alle tijd van de wereld om je te helpen. Ze luisteren naar wat je zoekt, sturen je zeker niet naar de duurste aankopen maar kijken oprecht naar wat het beste is en beste past bij jou. Je weet zeker dat je hier naar buiten stapt met de beste aankoop voor jou. Ook bij de levering van het bed kan je rekenen op de hulp en het advies van Werner.
Samengevat: In deze knap ingerichte winkel, waarbij je zo persoonlijk, warm en professioneel wordt geholpen, krijg je veel meer kwaliteit aangeboden dan enkel de prijs van je bed en matras.

Veerle Bossuyt

Na rugklachten en een Tempurmatras die al snel tegenviel, waren we op zoek naar een nieuw bed. Op aanraden van de osteopaat gingen we langs bij Slaap Concept. Wij én onze (jonge) kinderen werden heel warm ontvangen door Caroline. Ze nam de tijd om alles uit te leggen en om ons de matrassen te laten uitproberen. Uiteraard zijn we nog bij andere winkels langs geweest, maar de warmte, de klantvriendelijkheid, de openheid en de familiale sfeer kon nergens tippen aan die van Caroline. Zelfs bij een tweede bezoek nam ze alle tijd om de matrassen nogmaals te laten uitproberen, extra uitleg te geven en bijkomende vragen te beantwoorden.

Ook de levering door Werner verliep zonder slag of stoot. We slapen nu een aantal weken in ons nieuw bed en we zijn heel tevreden van onze boxspring en Equillimatras. De rugklachten zijn drastisch verminderd. We raden iedereen aan om een bezoekje te brengen aan Caroline en Werner van Slaap Concept!

winkel-slaap-concept
Wervelscan

Steve De Mol

Zaakvoerders zijn zeer professioneel, maar ontvangen je met een familiale warmte waardoor je je onmiddellijk op je gemak en thuis voelt. Persoonlijke aanpak met een zeer volledige uitleg waardoor je keuze extra kracht wordt bijgezet!

Technische meting van je lighouding zorgt voor bijkomstig professioneel advies! Zeer tevreden van ons bezoek aan Slaap Concept en ook tevreden over onze aankoop!!! Hier ´verkoopt’ men geen bedden of matrassen, maar adviseren ze je de juiste keuze te maken met respect voor je lichaam en budget. Zoek je nieuwe nachtrust, neem ook de tijd om eens langs te gaan bij Slaap Concept!

R.G.

Wat was de aankoop van ons nieuwe bed een unieke ervaring!
Toen we op een vroege zaterdagochtend binnenstapten om advies in te winnen over de aankoop van een nieuwe boxspring, wisten we echt niet dat we zo uitgebreid en zo'n zorgvuldig advies zouden krijgen. Kortom, meer dan twee uur later wisten we zoveel meer over wat we precies nodig hadden om de komende jaren te genieten van een zalige nachtrust.

Geen moeite was Caroline te veel om ons met raad en daad bij te staan. We kochten dan ook in volle vertrouwen, en ook de levering nadien was tot in de puntjes verzorgd. Wij kunnen Slaap Concept echt alleen maar van harte aanbevelen, Caroline en Werner hebben een schitterende zaak en doen dit echt met hart en ziel. Ga zeker eens langs als je op zoek bent naar topkwaliteit, maar ook topservice!

advies op maat
beddengoed

Tristan Wullaert

Ondanks al onze eisen (niet te warm, niet te koud, niet te krakend…) heeft Slaap Concept ons het ideale dekbed voorgesteld! Sinds enkele dagen slapen wij onder een super zalig dekbed, waarover zij ons ook de goede inlichtingen hebben bezorgd. Dank jullie, Slaap Concept… super vriendelijke mensen, mooi ingericht en rustgevende muziek (niet onbelangrijk voor een goede rustige sfeer).

Micheline Feyaerts en Alex De Gieter

Wat een verademing om te kunnen slapen zonder schouderpijn en dus 's nachts niet wakker worden tijdens het draaien. Een probleem dat we allebei hadden en nu de eerste nacht dus niet. De matras komt zacht over maar geeft een goede ondersteuning. Super ook dat we beslisten om lits-jumeau te nemen, geeft extra comfort en super handig om het bed op te maken. Heel tevreden dus, dank jullie voor het advies!

elektrische lattenbodem
matras-op-maat

Sofie Heymans

Advies op maat... al veel gehoord maar pas voor het eerst ervaren bij Slaap Concept.

Zowel ik als mijn partner dachten dat we graag een harde matras hadden, maar na heel veel uitleg en proberen van verschillende matrassen stapten we met een goed gevoel naar buiten. We hebben nu 2 weken ons nieuw bed en het slaapt zaaaaalig! Ook mijn nieuwe kussen is een winner! Bedankt Caroline en Werner! Wij zijn super tevreden!

Bo Du Mongh

Werner en Caroline ontvangen je zeer hartelijk in hun mooie winkel. Ze nemen uitgebreid de tijd om je te informeren, de matrassen te laten uittesten en je vragen te beantwoorden. Ook hun dienst na verkoop is top. Ze zijn goed bereikbaar en vatten meteen de koe bij de horens. Ze halen het onderste uit de kan om je 100% tevreden te stellen en te helpen waar nodig. Zeer lieve mensen met een hart voor hun zaak en hun klanten.

8
SlaapConcept_20230427_11

Christine en Stefaan

Ik ben heel blij dat alles prima verloopt. De pijnen waar ik elke nacht van wakker werd zijn momenteel volledig verdwenen (ik kan het bijna zelf niet geloven). Ik heb nu op de 3 mogelijke toplagen geslapen en kom tot de vaststelling dat de toplaag niet alleen bepaald wordt door de persoonlijke keuze en het gevoel, maar dat vooral het lichaam zelf, de juiste keuze maakt.

 

De 3 verschillende comfortlagen, telkens met dezelfde ondersteuningslagen geven telkens een totaal verschillend eindresultaat als je erop slaapt. Ik ben super blij dat ik (na 4 aanpassingen) elke avond met plezier naar mijn bed kan gaan. Nogmaals super bedankt voor jullie topservice. Telkens met dezelfde glimlach en luisterend oor werden we verder geholpen, om samen op zoek te gaan naar een oplossing en het perfecte resultaat te vinden. SUPER, SUPER bedankt hiervoor.

Anya en Stefaan Van de Perre - Appelmans

Wij zijn uiterst tevreden dat we bij jullie langskwamen voor de aankoop van de boxspring voor mijn vrouw. Buiten de supervriendelijke ontvangst volgde een zéér professionele uitleg wat een goede nachtrust betekent. Dit heeft zij vanaf de eerste dag, na (de vlugge) levering, direct mogen ondervinden.Met klem gaan wij jullie concept aan derden met stip ten volle aanbevelen.

SlaapConcept_20230427_106

Wil je elke dag uitgerust wakker worden?

Breng ons dan zeker een bezoekje. In een ongedwongen en gezellige sfeer helpen wij jou in jouw zoektocht naar optimaal slaapcomfort.

Scroll naar boven