Een nieuwe matras kopen die bij je past

Hoe je het ook draait of keert, een matras bepaalt voor het grootste deel hoe comfortabel je ligt. Net daarom is het belangrijk om voor kwaliteit te kiezen. Én voor een matras op maat van jouw lichaam en slaappositie. Heel wat factoren waarmee je rekening moet houden en waardoor je misschien twijfelt. Want wat is jouw ideale matras? Dat het voor iedereen anders is, zoveel is zeker. Een nieuwe matras kopen is dus heel persoonlijk. Goed nieuws, want bij Slaap Concept maken we het graag persoonlijk!

De perfecte match tussen matras en bedbodem

Zoals we al vertelden is de kwaliteit van je matras bepalend voor je lig- en slaapcomfort. Natuurlijk speelt de kwaliteit van je bedbodem (lees: matrasdrager) ook een belangrijke rol. Het is de combinatie van beide die ervoor zorgt dat je lichaam optimaal ondersteund wordt tijdens je slaap. Vergeet dus je bedbodem niet!

Een matras op ieders maat

Met onze vier merken (Recor Bedding, Magnitude, Equilli en Kreamat) bieden we verschillende soorten matrassen aan van hoge kwaliteit en voor ieder budget.

Je kiest hierbij uit verschillende hardheden, kernen en afwerkingen. Wat voor jou ideaal is, hangt af van waar jij je het best bij voelt of nood aan hebt. We luisteren naar je specifieke wensen, behoeften (allergie, snel koud of warm, …) en verwachtingen. Daarnaast gaan we aan de slag met betrouwbare meetinstrumenten, zoals de sleep scan en wervelscanner. Op die manier kunnen we je gericht begeleiden en adviseren in het kiezen van de juiste matras.

 

Wist-je-datje

De modulaire matrassen van Equilli worden helemaal op maat samengesteld dankzij de slaapscan die meer dan 500 meetpunten in kaart brengt volgens je lichaamsbouw, gewicht, …

 

equili-05_bewerkt

Nieuwe matras kopen? Vertrouw op ons advies!

Een nieuwe matras kopen, daar hoort natuurlijk advies op maat bij. Rekening houdend met je bestaande klachten, noden, voorkeuren, verwachtingen, … gaan wij samen met jou op zoek naar de matras die jou alle comfort en de beste ondersteuning geeft.

Breng dus zeker een bezoekje aan onze gezellige beddenwinkel te Ninove en test onze verschillende matrassen in alle rust uit. Wie weet vind jij wel de matras die perfect bij je past en jou een onovertroffen nachtrust bezorgt.

Onze Matrassen

Onze merken

Wil je elke dag uitgerust wakker worden?

Breng ons dan zeker een bezoekje. In een ongedwongen en gezellige sfeer helpen wij jou in jouw zoektocht naar optimaal slaapcomfort.

Scroll naar boven