Kreamat: flexibele slaapoplossingen

Kreamat zorgt al 33 jaar voor een betere nachtrust met de meest kwaliteitsvolle bedden en matrassen. Door flexibele slaapoplossingen te ontwikkelen, spelen ze maximaal in op de behoeften van elke individuele klant.

 

De slaapoplossingen worden met de hand gemaakt in het Limburgse Bilzen en zijn beschikbaar diverse kleuren en stijlen. Ze bieden unieke combinaties van comfort, techniek en design. Puur vakmanschap!

Matrassen met gepatenteerde schoudertechniek

Kreamat produceert matrassen en boxsprings van topkwaliteit volledig in eigen huis. Hiervoor maken ze gebruik van constant evoluerende technieken, de ideale mix tussen handenarbeid en automatisering.

Op en top ergonomisch: gepatenteerde schoudertechniek

De kracht van Kreamat is dat elke unieke creatie voorzien is van het beste ergonomisch ligcomfort. Om dit voelbaar te kunnen maken, ontwikkelden ze na jaren van research een ergonomische boxspringlijn. De losse schoudermodule is een unieke en gepersonaliseerde optimalisatie in de wereld van de boxsprings. Je slaapt dus op een slaapoplossing die volledig is afgestemd op je eigen lichaamsbouw.

Lig je op je Kreamat bed, dan voel je meteen het verschil. Je schouders, het breedste deel van je lichaam en je heup, het zwaarste deel van je lichaam, zakken dieper weg. Hierdoor wordt je ruggenwervel optimaal ondersteund en behoudt deze zijn natuurlijke vorm. En jij geniet zo van een gezondere en meer ontspannen nachtrust.

kreamat
Kreamat

Ontspannen en gezonde nachtrust met Kreamat

Wil jij de focus leggen op een gezonde levensstijl? Dan mag je een optimale nachtrust daarbij zeker niet vergeten. Met de originele schoudertechniek, handgemaakte matrassen en boxsprings van Kreamat kies je niet alleen voor goede slaap, maar ook voor echt vakmanschap.

Kreamat heeft diverse designconcepten uitgewerkt die garant staan voor super mooie bedden. Ontdek Kreamat in onze gezellige beddenwinkel te Ninove. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale slaapconcept. We bekijken de beste opties op vlak van ergonomie en vinden een design dat volledig past bij jouw interieur.

KREAMAT

Wil je elke dag uitgerust wakker worden?

Breng ons dan zeker een bezoekje. In een ongedwongen en gezellige sfeer helpen wij jou in jouw zoektocht naar optimaal slaapcomfort.

Scroll naar boven