Lattenbodems voor de perfecte slaapbalans

Is je huidige bedbodem aan vervanging toe? Of ben je niet zo’n grote fan van de look van een boxspring? Kom dan zeker onze verschillende lattenbodems ontdekken in onze beddenwinkel te Ninove. Ons eerlijk en individueel slaapadvies krijg je er gratis bovenop!

Kwalitatieve bedbodems van Recor Bedding

Bij Slaap Concept staat ‘Jouw ultieme slaapervaring’ centraal. Net daarom verdelen wij de kwalitatieve lattenbodems van Recor Bedding. Deze bedbodems geven de perfecte ondersteuning van schouders, rug, nek en bekken. Lees meer over Recor Bedding.

De voordelen van onze lattenbodems

Wat is nu het grote voordeel voor jou? Dankzij de lattenstructuur met 3D-veerelementen bieden de bedbodems van Recor Bedding een optimale drukverdeling, zowel op het vlak van ondersteuning als op het vlak van drukverlaging.

Daarbovenop geniet je met onze kwalitatieve lattenbodems van nog heel wat andere voordelen, zoals:

  • een optimale ventilatie;
  • een hoog ligcomfort;
  • een langere levensduur van je matras.

Helemaal op jouw maat

Om tegemoet te komen aan de verwachtingen van jou als klant, bieden wij een zo ruim mogelijk aanbod met een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. Zoek je een eenpersoons- of tweepersoonslattenbodem? Of eentje op maat van jouw huidige bed? En kies je voor een manueel of elektrisch verstelbaar model?

Alle keuze- en personalisatiemogelijkheden bespreken we samen met jou. Heb je naast de lattenbodem ook een nieuw bedkader en een nieuwe matras nodig? Dan stellen we voor jou de meest ideale combinatie samen zodat het totaalplaatje klopt!

Total-Move-Plano

De perfecte slaapbalans voor een ultieme slaapervaring

Met een lattenbodem van Recor Bedding garanderen wij jou de perfecte slaapbalans. Je lichaam wordt optimaal ondersteund tijdens het slapen en daar pluk je overdag de vruchten van. Benieuwd of wij de perfecte match hebben voor jou? Spring gerust eens binnen in onze winkel te Ninove, probeer onze lattenbodems in alle rust uit en vertrouw op ons advies.

Onze Bedden en bodems

Onze merken

Wil je elke dag uitgerust wakker worden?

Breng ons dan zeker een bezoekje. In een ongedwongen en gezellige sfeer helpen wij jou in jouw zoektocht naar optimaal slaapcomfort.

Scroll naar boven