Slaap Concept, niet zomaar een beddenwinkel

Het ontstaan van onze beddenwinkel ging niet over één nacht ijs. Wat in 2020 begon als een idee, groeide in de loop van de zomer 2021 uit tot een gloednieuw winkelconcept. Of beter gezegd: slaapconcept.

Over ons

Wij zijn Caroline Windels en Werner Debroye, bezielers van Slaap Concept. In onze gezellige slaapwinkel te Ninove focussen we op de essentie van slapen: jou een goede en onovertroffen nachtrust bezorgen. Zo willen we je helpen om je gezonde levensstijl te versterken. Want gezond leven is meer dan goed eten en bewegen, ook goed slapen hoort daarbij.

Een plaats waar je niet zomaar een bed koopt,
maar een uniek en persoonlijk slaapconcept.

Kwaliteit van Belgische bodem

Om onze belofte ‘Jouw ultieme slaapervaring’ waar te maken, kiezen we bewust voor merken van Belgische bodem. Je hebt hierbij de keuze uit een kwalitatief aanbod van bedden en lattenbodems, boxsprings, matrassen, kussens en bedlinnen. Kortom, alles wat je nodig hebt om als een roosje te slapen.

Eerlijk en individueel slaapadvies

Bij ons draait het om jou! We komen met enkele open vragen graag wat meer te weten over je persoonlijke slaapsituatie, -voorkeuren én -noden. Op die manier kunnen we een eerlijk en individueel advies formuleren. Dit slaapadvies vertalen we nadien naar een slaapoplossing op jouw maat.

Een slaapsysteem dat beantwoordt aan je persoonlijke behoeften, is werkelijk een verschil van dag en nacht.

Een beddenwinkel met net dat tikkeltje meer

Onze begeleiding stopt niet bij het bepalen en uitkiezen van het beste slaapsysteem. Via diverse lezingen en samenwerkingen met experten (over het belang van voeding of sporten, een ergonomische slaaphouding, …) willen we je maximaal informeren over het belang van een gezonde geest in een gezond lichaam en wat daartoe bijdraagt. Via onze nieuwspagina en sociale media houden we je graag op de hoogte van onze geplande activiteiten.

SlaapConcept_deel2-2

Caroline Windels en Werner Debroye, bezielers van Slaap Concept die jou graag persoonlijk te woord staan met slaapadvies op maat.

Klaar voor jouw ultieme slaapervaring?

Kom gerust eens langs in onze beddenwinkel te Ninove. Wij kijken er alvast naar uit om jou in een ongedwongen en gezellige sfeer – en met een lekker tasje koffie erbij – te helpen in jouw zoektocht naar optimaal slaapcomfort.

Onze merken

Wil je elke dag uitgerust wakker worden?

Breng ons dan zeker een bezoekje. In een ongedwongen en gezellige sfeer helpen wij jou in jouw zoektocht naar optimaal slaapcomfort.

Scroll naar boven