Recor Bedding: terug naar de essentie van slapen

Omdat goed slapen essentieel is voor lichaam en geest. Onder dat motto produceert Recor Bedding al meer dan 70 jaar bedden en matrassen die pure eenvoud en hoge kwaliteit ademen. Kenmerken die ook terug te vinden zijn in hun innovatieve lattenbodems. Zo geniet je van de perfecte ondersteuning tijdens het slapen.

Belgisch vakmanschap sinds 1949

Oprichter René Corthouts naaide de eerste matrassen zelf aan elkaar. Hierdoor leerde hij het product door en door kennen én voelen. Dit streven naar perfectie en kwaliteit leeft nog steeds bij Recor Bedding.

recor-bedding-logo-nieuw

Ambacht en innovatie hand in hand

Om hun hoge kwaliteit te garanderen, vertrouwen zij op een unieke mix van ambachtelijk vakwerk en moderne technologie zoals lasergestuurde snijmachines.

Hun matrassen worden gekenmerkt door een unieke vorm en stevigheid dankzij de Recoil© pocketveren. Deze bevatten 25% meer staal en windingen dan klassieke pocketveren. De matras behoudt zijn veerkracht en zakt niet door, zelfs niet op lange termijn. Hierdoor geniet jouw lichaam van een maximale ondersteuning en evenredige krachtverdeling, hoe je ook ligt of beweegt!

Ook hun lattenbodems beschikken over een uniek veersysteem dat de latten laat meeveren waar nodig, bijvoorbeeld ter hoogte van schouder en heup. Op andere plekken veren de latten juist naar boven zodat je lichaam de juiste ondersteuning en vorming krijgt.

Kies voor een optimale ondersteuning

Ontdek in onze gezellige slaapwinkel te Ninove de handgemaakte bedden en matrassen uit de collecties van Recor Bedding. Of laat je verbazen door het comfort van hun unieke lattenbodems. Samen met jou gaan we op zoek naar de perfecte match zodat je voortaan van een optimale ondersteuning en goede nachtrust geniet.

Met de Essentials collectie pakt deze Belgische slaapspecialist uit met vier matrassen die elk inspelen op een specifieke behoefte (allergie, snel koud of warm, …) en vier prachtige boxsprings waarbij je de bekleding en de sierpoten (soort/kleur) naar wens kan personaliseren.

Met de INFINI-collectie heeft Recor Bedding er vier nieuwe matrassen bij met een unieke opbouw, extra comfort en blijvende hygiëne.

Draag je duurzaamheid hoog in het vaandel? Dan is AURA iets voor jou! Een collectie volledig geïnspireerd op de natuur: natuurlijke vormen, kleuren en materialen. En voor elke geproduceerde matras plant Recor Bedding een boom in hun Belgisch bos.

Op zoek naar een bed dat zich volledig aanpast aan jouw lichaamsvorm? Ontdek My Bed van Recor Bedding!

Hou je van een uniek, stijlvol design? Dan is het Lotus bed iets voor jou!

Recor Bedding

Wil je elke dag uitgerust wakker worden?

Breng ons dan zeker een bezoekje. In een ongedwongen en gezellige sfeer helpen wij jou in jouw zoektocht naar optimaal slaapcomfort.

Scroll naar boven