Matras op maat voor een zorgeloze nachtrust

Heb je aanhoudend last van je rug? Ga je er letterlijk mee naar bed en sta je er weer mee op? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar de beste matras voor jouw rugpijn. Kom langs voor een persoonlijke slaapscan en stel jouw Equilli matras volledig op maat samen. We helpen je graag met advies op maat.

Slapen zonder pijn

Ons doel is jou de ultieme slaapervaring bieden, en dat kan alleen als je slaapt zonder pijn. Daarbij is een kwalitatieve matras noodzakelijk. Een matras die zich aanpast aan je lichaamsvorm en je lichaam ondersteunt. Net om die reden werken we met de beste modulaire matrassen van Equilli gemaakt op basis van jouw Personal Sleep Scan.

De beste matras voor rugpijn

De slaapscan meet de drukpunten in jouw lichaam aan de hand van 128 sensoren en geeft zo een uitgebreid meetresultaat. Zo weten we welke ondersteuning je nodig hebt aan je schouders, taille en heup. Maar ook op welke plaats een bepaalde hardheid moet zitten en op welk soort kussen je best slaapt. De scan is helemaal gratis en kan je op elk moment laten doen in onze toonzaal in Ninove.

We stellen dan aan de hand van de resultaten – onmiddellijk en stapsgewijs – de beste matras voor jouw rugpijn samen. Bij aankoop van een Equilli matras krijg je bovendien een slaapcontract. Een optionele service die jou de mogelijkheid geeft om jouw matras tot een jaar na aankoop gratis te laten aanpassen.

Laat een goede nachtrust geen ver-van-je-bedshow zijn

Wij garanderen je dat je zal slapen als een roosje met een modulaire matras van Equilli. Je krijgt de ondersteuning die je nodig hebt en geniet van ergonomisch slaapcomfort op lange termijn. Wil je het roer omgooien en kiezen voor pijnvrije nachten? Kom langs in onze beddenwinkel te Ninove en laat gratis een persoonlijke slaapscan afnemen.

beste-matras-voor-rugpijn
beste-matras-voor-rugpijn-

Wil je elke dag uitgerust wakker worden?

Breng ons dan zeker een bezoekje. In een ongedwongen en gezellige sfeer helpen wij jou in jouw zoektocht naar optimaal slaapcomfort.

Scroll naar boven