Expertensessie: impact van voeding op je slaap

Op zondag 4 juni ben je welkom bij Slaap Concept voor een leerrijke expertensessie. Voedingsexperte Lesley Van Hul komt wat meer uitleg geven over de impact van voeding op slaap. Je kan vooraf genieten van een heerlijk gezond ontbijtje om je zondag goed te beginnen.

Wil jij meer weten over de impact van voeding op je slaap? Schrijf je dan snel in want het aantal plaatsen is beperkt!

Programma 4 juni 2023

09u30: onthaal met gezond ontbijtje
10u30-11u30: expertensessie met Lesley Van Hul
12u: Einde voorzien rond 12u na mogelijkheid om vragen te stellen en een afsluitend drankje.

Na de sessie is onze winkel aansluitend open tot 17u.

Waarover gaat de sessie?

Welke voeding je eet en wanneer je die eet kan een invloed hebben op de kwaliteit en duur van je slaap. Tijdens de expertensessie gaat Lesley van Hul dieper in op de impact van voeding op je nachtrust.

Ze vertelt ons ook welke voeding nachtrust kan verstoren, welke die absoluut bevordert en welke vitamines nodig zijn voor de productie van slaaphormonen. Ten slotte geeft ze nog enkele leuke tips mee om voeding en nachtrust optimaal te combineren.

Een woordje uitleg over onze gastspreekster

Onze gastspreekster, Lesley Van Hul, is arts en voedingsexperte met een passie voor gezonde voeding en een gezonde levensstijl. Ze begeleidt dagelijks mensen in haar praktijk met verschillende gezondheidsproblemen. Daarnaast geeft ze vaak workshops binnen bedrijven en lezingen over hoe je een gezonde relatie met voeding kan ontwikkelen.

IMG_1119-transp2-942x1024
Scroll naar boven