Lysdrap: het ultieme gevoel van luxe

Elke nacht heerlijk wegzakken in zijdezacht beddengoed… Klinkt als een droom, toch? Met het hoogwaardig bedlinnen van Lysdrap wordt dat realiteit, elke nacht weer! Lysdrap is hét merk voor liefhebbers van een tikkeltje exclusiviteit in de slaapkamer. Jouw comfort staat centraal, zodat jij ’s nachts kan genieten van het ultieme gevoel van absolute klasse.

Lysdrap is Made in Belgium. Het beddengoed wordt met de hand gemaakt in hun productieatelier in Deerlijk. Ze gebruiken daarvoor enkel hoogwaardig materiaal, zodat jij elke nacht het ultieme comfort ervaart. Ze werken met stoffen uit Noord-Italië, zoals het fijnste Egyptisch katoen voor de tailored collectie.

Beddengoed op maat

Naast de klassevolle seizoenscollecties, kan je ook op Lysdrap rekenen voor beddengoed op maat. Je kan je beddengoed dus volledig zelf samenstellen wat betreft kleur, afwerking, afmetingen, etc. Met meer dan 29 modellen, 75+ kleuren en 6 kwaliteiten, vind je steeds het beddengoed dat perfect bij jou past. Alles voor het ultieme comfort!

Zelfs de draaddichtheid (= thread count, TC) kan je zelf kiezen, daarbij geldt: hoe hoger de TC, hoe fijner het weefsel. Kies je voor percale, dan kan je kiezen tussen 200 of 400 TC. Kies je voor katoen of satijn, dan heb je keuze uit drie soorten thread counts, nl. 300 TC, 600 TC en 1000 TC. Ook voor de afwerking zijn er tal van mogelijkheden: ajour, cordon, kettingsteek, altus afwerking, etc. Standaard is de afwerking met flessenhals, maar daarin ben je dus helemaal vrij.

De afmetingen van jouw dekbedovertrek zijn dus volledig op maat, maar ook de afmetingen voor je kussensloop bepaal jij zelf. De mogelijkheden zijn quasi onbeperkt!

lysdrap

Lysdrap: hét kwaliteitsmerk in heel Europa

Door de jaren heen werd Lysdrap gekenmerkt door stoffen van topkwaliteit, eigentijdse designs en perfecte afwerkingen. Daardoor wordt het merk nu erkend als een van de beste bedlinnenproducenten in heel Europa. Dat alles konden ze verwezenlijken door hun eigen ontwikkeling van technieken en processen. En daarbij verloren ze op geen enkel moment hun doel uit het oog: alle liefhebbers van hoogwaardig bedlinnen uiterst tevreden stellen.

Meer informatie?

Wil je meer weten over ons beddengoed op maat van Lysdrap? Of ben je benieuwd naar de rest van ons bedtextiel? Kom dan zeker eens langs in onze showroom in Ninove!

Wil je iemand verrassen met het heerlijke beddengoed van Lysdrap? Ook dat is mogelijk! Je kan ervoor kiezen om alles in een luxe verpakking te laten verpakken om iemand extra in de watten te leggen.

Wil je elke dag uitgerust wakker worden?

Breng ons dan zeker een bezoekje. In een ongedwongen en gezellige sfeer helpen wij jou in jouw zoektocht naar optimaal slaapcomfort.

Scroll naar boven