Expertensessie | Sleep Scan

Op zondag 20 november organiseren wij onze eerste expertensessie over slaap. Na een ontbijtje laten wij prof. Dr. Raymond Cluydts aan het woord. Na deze expertensessie blijft onze winkel aansluitend open tot 17u en kan je ook een Sleep Scan laten uitvoeren door Vincent Verhaert.

Op zondag 20 november is het zover! Het is tijd voor onze eerste expertensessie over slaap. De sessie gaat van start om 10u30 en wordt gegeven door prof. Dr. Raymond Cluydts, een echte expert in de wondere wereld van het slapen.

Wil je voordien genieten van een lekker ontbijtje? We verwelkomen je graag in onze winkel vanaf 9u30 om je zondag heerlijk te beginnen!

Na afloop van de sessie kan je met al je vragen terecht bij onze gastspreker. Je kan gerust nog even blijven rondhangen, want onze winkel is na de sessie aansluitend open tot 17u. In de namiddag komt ook Vincent Verhaert, Dr. ir. en oprichter van Equilli, langs om Sleep Scans uit te voeren.

Waarover gaat de sessie?

Wat kan je verwachten van onze eerste expertensessie? Een heel interessante workshop over slaap! Dr. Cluydts gaat dieper in op wat slaap nu eigenlijk is, en hoe je dat kan verbeteren. Maar dat is lang niet alles… Ook de volgende punten komen aan bod:

  • Slaap in de gezondheidsdriehoek
  • De functies van slaap: waarom is slaap zo belangrijk?
  • Wat doet te weinig slaap met jouw lichaam en geest?
  • Slaapverstoorders
  • Slaapstoornissen zoals rusteloosheid in de benen, nachtmerries, slaapwandelen… en hoe je die kan behandelen
  • Tips en tricks om gezond te slapen

Benieuwd wie er tijdens de workshop indommelt?

Een woordje uitleg over onze gastspreker

De Belgische prof. Dr. Raymond Cluydts was hoogleraar aan de Vrije Universiteit Brussel, gespecialiseerd in slaaponderzoek, slaapstoornissen en biologische psychologie. Raymond Cluydts staat ook aan het hoofd van het Centrum voor Experimenteel Slaaponderzoek aan de VUB, en is medeoprichter van het Centrum voor Klinisch Slaaponderzoek aan het Universitair Ziekenhuis Antwerpen.

Hij ontving meerdere nationale en internationale prijzen voor zijn onderzoek en de studie van slaap bij de mens. Hij adviseert nu bedrijven, werkgevers- en werknemersorganisaties op het gebied van slaap-waak gedrag, ploegendienst, vermoeidheid- en alertheid in de werksituatie. Een man die weet waarover hij spreekt, dus!

Cluydts (1)
Scroll naar boven