De voordelen van een Smartsleeve ® matrasbeschermer

Wil jij de levensduur van je matras verlengen? Dat kan met een Smartsleeve ® matrasbeschermer! Zo’n beschermer, nu met nieuwe naam Air Cover, verbetert jouw slaapcomfort, gezondheid en de hygiëne van jouw matras. Ontdek hier de talrijke voordelen van de revolutionaire Smartsleeve ® matrasbeschermer.

smartsleeve-matrasbeschermer

Waarom kiezen voor een Smartsleeve ® matrasbeschermer?

Een matrasbeschermer dient - zoals zijn naam al doet vermoeden – om je matras te beschermen. Het verlengt de levensduur van je matras op die manier aanzienlijk. Maar een Smartsleeve ® is veel meer dan dat!

SmartSleeve ® is een revolutionaire matrasbeschermer, die jou de optimale voorwaarden biedt voor een goede nachtrust. Drie toptechnologieën worden gecombineerd om tot één ventilerende, thermoregulerende en antiallergische beschermer te komen.

  1. De driedimensionale kruisvormige structuur van Cairfull creëert een ventilerende luchtlaag. Die luchtlaag zorgt voor luchtcirculatie, vochtverdamping en gelijkmatige warmteverdeling.
  2. Dankzij een combinatie van de ventilerende structuur en de thermoregulerende techniek Adaptive geniet je altijd van een aangename slaapomgeving. Hoe warmer het is, hoe meer vocht verdampt. Resultaat: op elk moment een droge en koele slaapomgeving. Om die reden is de SmartSleeve ® ook zeer geschikt voor mensen die last hebben van nachtelijk zweten.
  3. De derde revolutionaire techniek die verweven zit in de SmartSleeve ® is Purotex. Purotex maakt gebruik van actieve probiotica, die na twee weken de hoeveelheid allergenen van huisstofmijt met 93,7% verminderen. En dat garandeert dus een schone, antiallergische en frisse slaapomgeving!

Daarnaast is de SmartSleeve ® eenvoudig te wassen. Je wast ‘m best niet té veel, omdat de probiotica dan afnemen. Eén keer per seizoen wassen op max. 40°C is meer dan voldoende. De SmartSleeve ® mag niet in de droogkast.

De verschillende mogelijkheden

Het assortiment van SmartSleeve ® bestaat uit verschillende matras- en kussenbeschermers, elkeen te vinden bij Slaap Concept. Smartsleeve ® Essential is de basisversie met twee elastische banden die de beschermer op zijn plaats houden. De SmartSleeve ® Premium heeft dan weer elastische zijkanten in lycra, waardoor ook de zijkanten van je matras beschermd worden. Er bestaat van beide varianten ook een waterdichte versie, nl. de Smartsleeve ® Waterproof.

smartsleeve-matrasbeschermer-3

Een duurzame keuze

De SmartSleeve ® heeft – naast al die fantastische voordelen - nog een extra troef. De matrasbeschermer is namelijk niet alleen een slimme, maar ook een duurzame keuze. Het merk is volop in overgang naar circulaire beschermers dankzij het Seaqual ® initiatief. We leggen graag even uit hoe dat in zijn werk gaat.

Vissers in de Middellandse zee vangen plastic in hun netten en worden betaald voor het afval dat ze aan land brengen. Het plastic wordt daarna gesorteerd, gewassen, versnipperd en tot garen gespannen. En dat garen wordt op zijn beurt gebruikt in de bovenlaag van de SmartSleeve ®. Een win-win, voor het leven in de zee én bij uitbreiding de hele planeet. Daarnaast maken ze ook de keuze om zo veel mogelijk te werken met mono-materialen en gerecycleerde materialen zoals 100% polyester.

Een Smartsleeve ® matrasbeschermer: iets voor jou?

 

Ben jij overtuigd van alle voordelen van een matrasbeschermer? Of wil je net meer informatie? Wij helpen je graag verder! Neem gerust contact op of kom langs in onze winkel!

smartsleeve-matrasbeschermer-4
Scroll naar boven