Magnitude bed: een droom om op te slapen

Met Magnitude bepaal je helemaal zelf hoe jouw droombed er mag uitzien. Je maakt je eigen Magnitude bed met een keuze uit verschillende soorten matrassen, boxsprings, pootjes, hoofd- en voetborden en een uitgebreid gamma stoffen, kleuren en dessins. Alle elementen worden met de hand gemaakt waardoor de keuze quasi eindeloos is. En daarbij geniet je uiteraard van hoogwaardig slaapcomfort.

Puur vakmanschap

De liefde voor het vak wordt sinds 1930 van generatie tot generatie doorgegeven bij het Vlaamse Magnitude. Zo willen zij ook de toekomstige generaties van dromers de ultieme slaapbeleving bezorgen. Van de basisconstructie tot de uiteindelijke bekleding van je bed. Elk onderdeel gaat door de handen van Magnitude vaklui en meesterstoffeerders. Zo ben je zeker van een onberispelijke afwerking.

Uniek comfort

Magnitude biedt matrassen in verschillende hardheden vervaardigd uit materialen van de hoogste kwaliteit (duurzaam Talalay natuurlatex, geharde pocketveren, …). Elke matras heeft bovendien verschillende ondersteuningszones zodat je lichaam optimaal ondersteund wordt. Ook voor de bekleding worden de allerbeste materialen en grondstoffen gebruikt zoals 100% natuurlijk linnen en wildzijde.

Persoonlijke styling

Een slaapkamer is heel intiem en persoonlijk. Je stemt het interieur graag af op je persoonlijke stijl. Hou je het graag minimalistisch en sober of ben je eerder te vinden voor een gewaagd design? Met Magnitude kies je uit verschillende stijlen met elk een eigen gevoel, kleuren en accenten.

magnitude

Droom weg in je Magnitude bed

Kom in onze gezellige slaapwinkel zelf het pure vakmanschap en unieke comfort ervaren van dit Belgische topmerk. Heb je een bepaalde stijl in gedachten? Dan zoeken wij samen met jou naar de mooiste stoffen en kleuren. Wie weet droom jij binnenkort elke nacht zalig weg in je eigen unieke Magnitude bed…

Magnitude

Wil je elke dag uitgerust wakker worden?

Breng ons dan zeker een bezoekje. In een ongedwongen en gezellige sfeer helpen wij jou in jouw zoektocht naar optimaal slaapcomfort.

Scroll naar boven