Herontdek je diepste natuurlijke slaap met AURA

Herontdek je diepste natuurlijke slaap met de ademende en ergonomische matrassen van AURA. Vervaardigd door Recor Bedding in België met duurzame, natuurlijke, gerecycleerde en recycleerbare materialen.

INSPIRED BY NATURE

De modellen uit de AURA collectie zijn stijlvol, comfortabel en functioneel. Ze zijn uitgerust met een boxspring of lattenbodem en vervaardigd met FSC gecertificeerd hout. AURA matrassen zijn ademend en ergonomisch, uitgerust met de gepatenteerde RECOIL® pocketveer.

Duurzaamheid centraal

De AURA collectie wordt artisanaal vervaardigd in het atelier van Recor Bedding in België. Daarvoor gebruiken ze enkel duurzame, natuurlijke, gerecycleerde en recycleerbare materialen. Ook de matrassen worden gemaakt met zoveel mogelijk duurzame materialen: onder meer paardenhaar, kokos, zijde, schapenwol en stof van gerecycleerd garen.

Bovendien plant Recor Bedding voor elke geproduceerde AURA matras een boom in hun eigen bos in Gomery (België).

aura

RECOIL® matrassen

AURA matrassen bevatten de gepatenteerde RECOIL® pocketveer van Recor Bedding. De RECOIL® veer ondersteunt veel beter dan een klassieke pocketveer tijdens het slapen en bewegen. Dat door zijn unieke vorm en extra dik staal. De veer is namelijk breder in het midden en smaller aan de uiteinden.

Daarnaast bevat een RECOIL® veer tot 25% meer staal en heeft hij ook meer windingen. Pocketveren garanderen bovendien een betere ventilatie van je matras. Alle matrassen worden met de hand gemaakt in het atelier van Recor Bedding in België.

Meer weten over AURA?

Wil je meer weten over de unieke AURA collectie van Recor Bedding? Kom dan zeker naar onze toonzaal in Ninove!

AURA

Wil je elke dag uitgerust wakker worden?

Breng ons dan zeker een bezoekje. In een ongedwongen en gezellige sfeer helpen wij jou in jouw zoektocht naar optimaal slaapcomfort.

Scroll naar boven