De optimale ondersteuning van Recor Bedding: My Bed

Een bed dat zich volledig aanpast aan je lichaamsvorm? Dat kan met een slaapsysteem van Recor Bedding: My Bed. Een slaapsysteem van My Bed bestaat uit een innovatieve matras, ondersteund door een interactieve lattenbodem of een RECOIL® boxspring.

Innovatieve matrassen aangepast aan jouw lichaam

Om gezond te slapen, is het belangrijk dat je ruggengraat steeds een natuurlijke houding aanneemt. De Nature matras van My Bed sluit naadloos aan op de vorm van je lichaam. Zo geniet jij van optimaal comfort, maar krijg je ook de best mogelijke ondersteuning.

De veren van een Nature matras lopen – verschillend van andere matrassen – door van rand tot rand. Om de matrassen te vervaardigen, wordt enkel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. Zo bevat de tijk vlas en linnen en is de matras zelf opgebouwd uit wol en wildzijde. De natuurlijke Talalay latex zorgt met zijn open celstructuur bovendien voor optimale ventilatie en vochtregulatie.

De innovatieve matrassen zijn ingedeeld in verschillende comfortzones. Afhankelijk van je lichaamsvorm (A, H, V of X), en de positie van je schouders en heupen, zal je een andere matras nodig hebben. Een V-matras biedt bijvoorbeeld ondersteuning voor mensen met smalle heupen en brede schouders. Heb je net smalle schouders en brede heupen, dan past een A-matras beter bij jou.

Interactieve lattenbodem

Aangezien elk lichaam anders is, heeft ook elk lichaam een aangepaste ondersteuning nodig. Daarom bracht Recor Bedding met My Bed een interactieve lattenbodem uit, waarbij alle latten met elkaar in verbinding staan.

De interactieve lattenbodem heeft een uniek veersysteem dat reageert op lichaamsdruk. Aan de hand van druk en tegendruk beweegt de zelfregulerende lattenbodem ongemerkt mee met elke beweging.

Recor Bedding my bed

De latten geven extra ondersteuning waar nodig. De druk van je heup- en schouderzone wordt gecompenseerd door tegendruk in de rug-, benen- en nekzone.

Zo lig jij automatisch in een correcte houding en geniet jouw lichaam in elke slaaphouding van de perfecte ondersteuning. 100% zeker van de juiste keuze ben je met de wervelscanner, die aantoont of jouw ruggenwervel wel of niet in de juiste houding ligt.

De interactieve lattenbodem kan ingewerkt worden in een bedkader, maar past ook perfect in een boxspring of gewoon op pootjes.

Recor Bedding my bed

RECOIL® boxspring

My Bed boxsprings bevatten de gepatenteerde RECOIL® pocketveer van Recor Bedding. De RECOIL® veer ondersteunt veel beter dan een klassieke pocketveer tijdens het slapen en bewegen. Dat door zijn unieke vorm en extra dik staal. De veer is namelijk breder in het midden en smaller aan de uiteinden.

Daarnaast bevat een RECOIL® veer tot 25% meer staal en heeft hij ook meer windingen. Pocketveren garanderen bovendien een betere ventilatie van je matras. Alle matrassen worden met de hand gemaakt in het atelier van Recor Bedding in België.

Meer weten over Recor Bedding en My Bed?

Wil je meer weten over de unieke slaapsystemen van My Bed? Download dan een van onze brochures! Of wil je ze graag eens zelf uittesten? Kom dan zeker naar onze toonzaal in Ninove!

MY BED

Wil je elke dag uitgerust wakker worden?

Breng ons dan zeker een bezoekje. In een ongedwongen en gezellige sfeer helpen wij jou in jouw zoektocht naar optimaal slaapcomfort.

Scroll naar boven