Dit zijn de voordelen van seniorenbedden

Moeilijkheden met in- en uitstappen en het bed opmaken, ’s nachts wakker liggen door klachten… Het zijn vervelende kwaaltjes, maar ze horen bij ouder worden denk je. Wat als we nu eens zeiden dat dat niet zo hoeft te zijn? Een aangepast bed biedt een oplossing voor veel van die problemen.

Bovendien kan je je matras volledig zelf kiezen op basis van jouw behoeften en comfort. Je bepaalt zelf de stof, kleur en afwerking, zodat jouw bed niet alleen de juiste zorg biedt, maar er ook uitziet als een echt droombed. Ontdek alle voordelen van seniorenbedden hier.

seniorenbedden
seniorenbedden

Wat zijn seniorenbedden?

Seniorenbedden zijn, zoals de naam al doet vermoeden, bedden die gemaakt zijn met oog op verouderen. Het ideale bed voor senioren is in hoogte verstelbaar, elektrisch verstelbaar aan hoofd- en voeteinde en voorzien van enkele hulpmiddelen om je nog makkelijker in en uit bed te helpen. Een hoog-laagbed is een typisch voorbeeld van een seniorenbed, en kan zowel hoog als laag versteld worden om makkelijk in en uit bed te stappen.

De voordelen van een seniorenbed

Bij Slaap Concept werken we met de Comfort Fit van Magnitude, het hoog-laagbed met tijdloos design. Je geniet dus van alle voordelen van een zorgbed, zonder in te boeten op design. De Comfort Fit biedt de oplossing voor wie minder vlot in of uit bed geraakt en biedt zelfs tal van mogelijkheden voor thuisverzorging. De perfecte boxspring om zo lang mogelijk in de vertrouwde omgeving te kunnen blijven wonen en partnerslapen op lange termijn te verzekeren.

  • Maximaal slaap- en gebruikscomfort
  • Elektrisch verstelbaar rug- en benengedeelte
  • In hoogte verstelbaar zodat je makkelijk in en uit bed stapt
  • Elegante uitstraling volgens eigen smaak
  • Instelbaar in verschillende posities
  • Gebruiksvriendelijke en draadloze bediening
  • Eenvoudig uit elkaar te rijden zodat je het makkelijk opmaakt
  • Beschikbaar voor 1 of 2 personen

Daarnaast zijn er ook enkele zorgaccessoires beschikbaar voor de Comfort Fit: een uitstaphulp, onrusthekken, infuuszakhouder, papegaaiset, urinezakhouder, zorgwiel met rem… Alles om jou het optimale slaapcomfort te bieden.

De juiste matras

Naast de nodige comfort- en zorgaccessoires, speelt ook je matras een belangrijke rol in je nachtrust. De Comfort Fit van Magnitude is combineerbaar met tal van ergonomische matrassen. Je kiest dus helemaal zelf welke matras jou het meest ligcomfort biedt.

seniorenbedden

Je kiest best een matras die afgestemd is op jouw lichaam. Je lichaam moet namelijk op de juiste plekken ondersteund worden om de natuurlijke houding van je rug te ondersteunen. Zo wordt je lichaam zo min mogelijk belast en zullen lichamelijke klachten verminderen.

Meer weten over seniorenbedden?

Wil je meer weten over de Comfort Lift of andere bedden op maat? Wij helpen je graag verder met individueel advies op maat van jouw lichaam en jouw situatie. Kom gerust langs in onze toonzaal of download de brochure!

Scroll naar boven